Keramisk Coating på plast,glass og selvfølgelig lakk.
Myten om at det blir ikke riper i en bil med Keramiske Coating.
Det stemmer ikke!
Det som stemmer er at en god Keramisk Coating vil gi en hardere overflate som gjør at det skal mer til for å få riper.
Lettere å rengjøre, tåler avfetting bedre og ikke minst, lakken holder glansen bedre.
Skal også mer til for å få steinsprut skader.
Water spots blir det ikke på bilen med keramisk coating?

Jo det vil fortsatt kunne bli hvis man lar vann tørke på bilen, pga. urenheter i vann setter merker. Ja det renner lettere av, så det går derfor raskere å tørke den.
Etter vask anbefales ALLTID å tørke bilen for å unngå akkurat det.

Når det handler om å vaske bil, er det mange muligheter tilgjengelig. Bortsett fra den grunnleggende vasken er også behandling med varm voks mulig, for eksempel. Lenge ble dette betraktet som høydepunktet av bilvedlikehold. Tidligere virket det spesielt fornuftig å forsegle med voks, fordi varierende værforhold den gangen gjorde lakken blek og matt. I dag har vi kommet litt lenger, fordi bilforhandlere legger til et ekstra lag oppå grunnlakken som beskyttelse.Denne behandlingen beskytter bilens lakk, lettere å rengjøre og gir en høy glans.

Keramisk coating er en del av bilens ytre bilpleie. Det kommer i flytende form og legger seg som et hardt og slitesterkt lag utenpå bilen din. Coating kan legges nesten overalt på bilen din, inkludert felger og glass. Da får du et lag som kan ta av en god del av skadene som ellers ville gått rett på lakken. Ellers får du en vann- og skittavstøtende overflate som gjør at bilen ser ny og nyvasket ut lenger.

Vi bruker er Evershine og har en holdbarhet på opptil 6år.