Av og til oppstår det skader i lakken som du ikke klarer å polere bort. Delen som er skadd må da lakkeres om. Vi forsøker å minimere omlakkeringen for å beholde bilens originallakk så langt det går.
Uhell skjer! De fleste vet hvor irriterende det kan være med en skade på bilen. Som for eksempel riper i lakken eller glasset, ødelagt interiør og små bulker. De fleste vet også hvilket ork det kan være å få ordnet skader, pengene det kan koste og tiden det kan ta. Vi senker terskelen for reparasjon av kosmetiske skader!
Bilen er bare ny en gang, men ved å benytte deg av våre tjenester kan den se ny og fin ut i lang tid framover. 
Vi kan hjelpe deg med det meste innen bilpleie! 

Riper i lakken er ikke bare stygt, noen ganger er de enda mer enn det. Dype riper i metallet kan føre til rust og tiltagende ødeleggelse av bilens karosseri. Denne type skader bør utbedres så fort som mulig før det blir en omfattende rust jobb som kan bli meget kostbar.
Med solid kompetanse innen reparasjons-, spesial- og vedlikeholds lakkering, er vi godt rustet for å lakkere større områder på biler.. Vi har  fokus på gode teknikker og det nyeste innen utstyr, som gjør at vi kan levere de beste resultater.

Ripefiks er reprasjon uten lakkering. Mye kan repareres uten og koste på dyr omlakkering. Småskader kan pensles men ikke lakkeres.

Før

Etter