Antirust Helgeland AS ble  etablert 22. juni 2021. og har entusiastiske arbeidere som  har lidenskap for hva de driver med. Vi holder til i Lars Meyers gate 9A i Mo i Rana.

Vi holder oss oppdatert med kurs for og få med oss det siste innen bilskade/lakk fortløpende.Produktene vi tilbyr, er omhyggelig testet og bevist å yte under de tøffeste forholdene, samtidig som de opprettholder et best mulig utseende.Vårt mål er å tilby arbeid av kvalitet ved bruk av vår solide erfaring, den nyeste teknologien og de beste materialene. 

Vi setter pris på våre kunder og garanterer utmerket service.

Vi tilbyr:  
Antirust og understellsbehandling.Keramisk Coating. Innvendig og utvendig rens. Lakkbeskyttelse Små skader

I Norge har vi et ekstremt klima, og må ofte salte veiene. Dette fører til at hver eneste bil begynner å ruste – uansett hva slags behandling den har fått på fabrikken. Under kjøring vil det alltid komme småskader og slitasje fra steinsprut på bilens understell. I disse småskadene vil rust raskt kunne utvikle seg på grunn av luftforurensning, fuktighet, og ikke minst veisalt. Salting har økt i det siste årene for å få isfrie veier.

Antirustbehandling av understellet med Fluid Film er et godt utprøvd og svært effektivt forsvar mot rust. En god Fluid Film behandling vil hindre at det kommer skader, og at fuktighet slipper til. Det er viktig at man også beskytter bilens hulrom, så unngår rust også her. Den første Fluid Film behandlingen bør taes så tidlig som mulig . Uansett hvor god understellsbehandling den har fått fra fabrikken, så vil vi kunne gi den bedre beskyttelse.

Antirust Helgeland utfører profesjonell behandling på alle bilmerker.Vi er opptatt av langvarige resultat, derfor benytter vi kun det aller beste innen produkter, utstyr og metoder.

Vi benytter det merket Fluid film, som er utviklet for nordiske forhold. Erfaringen vår forteller oss hvor vi skal lete etter rust og begynnende korrosjon – og vi har til dels mer moderne utstyr enn folk kanskje tror. Vi skrur av innerskjermer og går svært nøye over hele bilen for å sikre oss at vi har den oversikten som akkurat den enkelte bil fortjener – og trenger.